Končno podobo hiše ali stanovanjskega objekta dosežemo z ureditvijo okolice.


Za izvedbeni načrt ureditve okolice se lahko dogovorimo ustno ali pa se dogovorite za izdelavo načrta z enim od naših zunanjih partnerjev, urbanističnih arhitektov.


V naši že skoraj 25 letni tradiciji uspešnega poslovanja nam lahko brez pomislekov zaupate vsa gradbena dela in ostala z njimi povezana dela na naštetih področjih spodaj.


Parkirišča in dvorišča


Ureditev dvorišča
 
Preberi več

Nadstreški in pergole


Pergole in vrtne lope

Preberi več

Zatravitev in zasaditev


 
Preberi več

 

Škarpe in skalnjaki 
Preberi več

Bazeni in ribniki
Preberi več

 

 Naj vaši sosedje zavidljivo pogledujejo skozi svoja okna na vaš vrt!


Pomembno je vedeti kaj želite imeti v zunanji ureditvi narejeno.

Potrebujete lokacije in dimenzije postavitve zunanjih objektov kot so: škarpe, skalnjaki, pergola, ribnik, bazen, zasaditev cvetja, grmovnic in drevja.

Pri terenu  parcele, ki je višinsko bolj razgibana se je potrebno dogovoriti tudi za načrt višinskih kot terena ter ustrezne padce.


Nudimo vsa potrebna gradbena dela za zunanjo ureditev: izkopi, odvoz ali dovoz materiala, planiranje terena...

Dovozne poti vam asfaltiramo ali tlakujemo.


Okoli hiše vam uredimo zasaditev in zatravitev in postavimo dvoriščno ograjo. Če imate vašo parcelo na različnih višinskih nivojih jih rešujemo z opornim zidom ali škarpo. Namesto škarp lahko za večji estetski videz lahko manjše višinske razlike premagujete tudi z manjšimi ali večjimi skalnjaki. Z njimi preprečimo usipanje oziroma drsenje zemlje ter omejite vaše zemljišče.


Poskrbimo tudi za dobro zunanjo razsvetljavo, funkcionalno in ambientalno in vas pred dežjem in soncem zavarujemo z nadstreškom. Za vaše večje udobje pa vam postavimo tudi pergolo.


Vaše oči se lahko spočijejo na umirjenem ribniku in skalnjaku.
Za osvežitev v poletni vročini pa za vas naredimo bazen.