Podjetje Spekter Kranj, d.o.o. je uspešno prisotno  v svetu slovenskega gradbeništva že skoraj 25 let. V vseh letih uspešnega delovanja smo si trdno utrdili pozicijo kvalitetnega, zanesljivega in zaupanja vrednega  gradbenega podjetja v slovenskem prostoru.

Gradimo, rušimo, adaptiramo, restavriramo, rekonstruiramo,  izvajamo specialna gradbena dela, svetujemo ter suvereno realiziramo celoten gradbeni projekt od pripravljalnih del za gradnjo pa do primopredaje objekta investitorju.


Vsak projekt od najmanjšega pa do največjega je za nas unikaten projekt in se mu posvetimo v celoti. Tako smo uspešno izpeljali že ogromno število manjših, večjih in tudi zelo kompleksnih projektov.
Delo izvajamo kvalitetno, strokovno in v dogovorjenih rokih. Seveda smo ob vas tudi po primopredaji objekta. Vse morebitne upravičene reklamacije odpravimo in vas prosimo da to poveste tudi drugim.
 
Preglejte datoteko naših referenc in se prepričajte o naši dolgoletni tradiciji na tržišču sami.

Zato je Spekter Kranj s svojo tradicijo, zanesljivostjo in bogatimi funkcionalnimi izkušnjami prava izbira za vas!


Deponiranje gradbenih odpadkovImate gradbene odpadke in iščete deponijo?

Za njih poskrbimo v našem podjetju. 


Spekter Kranj ima lastno deponijo gradbenih odpadkov na Jeprci pri Medvodah in nudi prevzem gradbenih odpadkov za vsa podjetja, ki imajo take vrste odpadkov.


PREBERI VEČ


Oddaja poslovnih prostorovV naši poslovni hiši PC Spekter oddajamo tudi poslovne prostore za mirne storitvene dejavnosti.


Trenutno imamo na razpolago celotno nadstropje v skupni izmeri cca 225m2 za oddajo. Prostore oddamo skupaj ali posamezno po pisarnah.PREBERI VEČ


Prodaja nepremičnin


Trenutno nimamo na voljo nepremičnine za prodajo!


Preberi več

SMO ZANESLJIVI | SMO STROKOVNI | SMO KVALITETNI | SMO KONKURENČNI

SMO NAJBOLJŠI !